Over ons


Wij zijn Sjoerd Veldman en Jakob de Vries. Sinds wij elkaar jaren geleden leerden kennen bij voetbalvereniging Voorschoten ‘97 zijn we goede vrienden. En met de start van Veldman & De Vries voortaan ook zakenpartners.

Jakob de Vries

Beiden hebben we naast de liefde voor de techniek onze eigen interesses. Sjoerd is een installateur met een eigen loodgietersbedrijf. Hij is de afgelopen jaren een gevestigde naam geworden in Voorschoten en omgeving. Hij begon in 2007 als eenmanszaak, maar heeft intussen freelance vakmensen om zich heen verzameld die hij kan inzetten als de werkzaamheden daarom vragen. Hij heeft het bedrijf opgebouwd door zich te richten op aanpakken, kwaliteit leveren, advies op maat en persoonlijke service tijdens en na elke klus.

Jakob heeft een brede interesse in techniek en wil altijd weten hoe iets werkt. Zijn achtergrond in de elektronica komt hem daarbij mooi van pas. Bedachtzaam, narekenen en nog eens narekenen. Het moet goed! Daarnaast heeft Jakob zich gericht op de techniek achter duurzame energieoplossingen en ondertussen een belangrijk netwerk opgebouwd waaruit hij kennis en ondersteuning kan halen.

Samen vormen zij een ideale combinatie!