Onze belofte aan u


Maatwerk! Elke situatie is immers uniek en vooral uw wensen zijn bepalend voor het advies dat wij u geven. Het aanbod dat wij u doen garandeert niet de laagste prijs per Wp (lees: de aanschafprijs), maar wel een installatie met het hoogste rendement. En is dat niet waar het om draait?
Wij houden geen voorraad en kopen bij verschillende partijen in. Dat betekent wij u niet de producten aanbieden die we op voorraad hebben en waar we misschien vanaf moeten, maar dat we de beste oplossing voor uw specifieke situatie aanbieden! U krijgt de beste installatie met de kortste terugverdientijd, het hoogste rendement en merkproducten waarop lange garanties gegeven worden.
Wij beloven:

  • We gaan pas weg als de installatie perfect werkt en alles netjes is opgeruimd.
  • Een service- en resultaatgerichte aanpak.
  • Korte lijnen, directe contacten.

Langetermijnrelaties en persoonlijk contact is waar wij voor staan. Daarom bezoeken wij elke nieuwe klant persoonlijk. Samen vinden wij voor u de juiste oplossing.

‘Ons werk is altijd een uitdaging. Soms is ergens geen standaardoplossing voor, dan mogen wij een oplossing zoeken. Dan weer moet het juist mooi en esthetisch verantwoord. Kortom, het is telkens weer anders.’